Shipping & Returns

Fragt og levering
Q: Hvilke betalingsmetoder accepterer I?
A: Vi accepterer visa kreditkort og Western Union. Bemærk, på grund af den store mængde af vildledende bedrageri på internettet, kan vi kun sende til den faktureringsadresse, der er angivet med dit kreditkort selskab derfor desværre forsøger at have fodtøj sendt til en adresse, der ikke er på filen med dit kreditkort Virksomheden vil resultere i en afvist transaktion.
Q: Hvorfor er elementer på din hjemmeside meget billigere end andre hjemmesider?
A: Den online spark miljø er konkurrencedygtig. Der er mange etablerede leverandører derude med mange års erfaring og tilbagevendende kunder opbakning deres succes. Vi er en ny indgang til denne linje, og vi ønsker at bo her et stykke tid. På grund af vores ønske om succes, vi tager en chance ved at skære overskud til at generere kundeloyalitet? Vi ved, når du køber en vare fra os, er du ikke kommer til at være shopping andre steder. Også, som vi er en e-butik, kan vi holde vores priser på et minimum på grund af lave faste omkostninger og dermed passerer de besparelser til vores voksende dedikeret kundebase.
Q: Hvor lang tid er leveringen?
A: Generelt tager det cirka 3-5 dage af EMS, Fedex, DHL
Q: Hvordan kan jeg spore min ordre?
A: Vi vil sende dig oplysninger sporet og sporet hjemmeside. Og normalt vil vi levere dine sko af EMS, og EMS website
er http://www.ems.com.cn/english.htmlYou kan kontrollere skibsfarten status når du har lyst. Vi er til rådighed for kundekommunikation på alle tidspunkter under og efter købet til at give ro i sindet og tilfredshed det købte produkt.
Tilbage